De magazines die de muziekbonden voor jaren hebben uitgebracht zijn helaas verleden tijd. Het is voor de showsector een ‘gemis’: het was altijd goed, leuk en interessant om artikelen te lezen  over andere korpsen, evenementen, andere ideeën en nieuwe stromingen én om op de hoogte blijven van nieuwe producten, agenda’s, discussie en wat al niet meer.

U als adverteerder heeft natuurlijk baat bij een zo groot mogelijk bereik. Daarom hebben we ook als uitgangspunt om geen kostprijs aan het blad te hangen en deze online gratis beschikbaar te maken.

‘On the Front’ kan u aantrekkelijke advertentietarieven bieden. Heeft u interesse, of bent u nog niet helemaal overtuigd, vraag dan snel meer informatie aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijf of organisatie.

U heeft de keus uit een volledige pagina, een halve pagina of een kwart pagina. Uiteraard is het mogelijk deze in het magazine te combineren. Hierdoor zal de uiteindelijke prijs aantrekkelijker worden en kunt u meer laten zien op verschillende plaatsen in het magazine. Bovendien is het een groot voordeel dat elke ‘On the Front’ na te lezen is en nooit in de krantenbak verdwijnt.

 

Dé nieuwssites van de showsector:

Korpsmuziek.nl | CGN | DCE

Copyright © 2012. All Rights Reserved.